Feel the Breeze | masterclass

HOW TO SURVIVE AND THRIVE WITH A BANKRUPTCY
website survive & thrive with a bankrupt

Help mijn bedrijf gaat failliet - hoe overleef ik deze moeilijke periode in mijn leven?

Op dit moment de enige masterclass in Nederland die zich focust op het mentale en sociale aspect van een faillissement met het doel om jou te helpen en ondersteunen, om niet alleen deze periode te overleven maar ook weer te kunnen groeien en bouwen aan een toekomst na het faillissement.

This masterclass about a bankruptcy is in Dutch with English subs if you want more information in English, you can reach out to us.

DE ENIGE MASTERCLASS DIE JE MENTAAL VOORBEREIDT OP EEN VAN
DE HEFTIGSTE PERIODES IN JE LEVEN

Feel the Breeze | masterclass

HOW TO SURVIVE AND THRIVE WITH A BANKRUPTCY
website survive & thrive with a bankrupt

Help mijn bedrijf gaat failliet - hoe overleef ik deze moeilijke periode in mijn leven?

This masterclass about a bankruptcy is in Dutch with English subs if you want more information in English, please visit this page or reach out to us.

Op dit moment de enige masterclass in Nederland die zich focust op het mentale en sociale aspect van een faillissement met het doel om jou te helpen en ondersteunen, om niet alleen deze periode te overleven maar ook weer te kunnen groeien en bouwen aan een toekomst na het faillissement.

MASTERCLASS | SURVIVE AND THRIVE WITH A BANKRUPTCY

DE ENIGE IN HEEL NL

Gaat het slecht met je bedrijf en komt er mogelijk een faillissement aan of is daar al sprake van en je hebt geen idee wat je te wachten staat? Je weet niet waar je moet beginnen en je wordt overweldigd door alle gevolgen en emoties? En hoe om te gaan met je omgeving en de voor-oordelen en soms ver-oordelingen die je voelt en ervaart? Dan is deze masterclass voor jou. 

In deze masterclass leer je van A tot Z wat je kan verwachten op het gebied van mentale en sociale aspecten van de aanloop naar het faillissement toe, de aanvraag van het faillissement door derden of jezelf, de failllisementsuitspraak, aanwijzing van de curator, het verloop daarna tot het moment dat het faillissement wordt opgeheven en de curator het dossier sluit. 

We staan stil ook kort stil bij praktisch zaken, waaronder hoe je een gezonde band opbouwt met de curator, en zorgen dat jij alle handvatten hebt om deze onwijs moeilijke periode met ontzettend veel emotie en stress zo goed als mogelijk door te komen en weer kunt bouwen aan een toekomst na het faillissement.

Deze masterclass is voor ondernemers waarvan het bedrijf failliet is verklaard of mogelijk failliet verklaard wordt en focust zich op de mentale en sociale  aspecten van een faillissement. De masterclass wordt door ons beiden, Gerben & Rianne gegeven.

Voorheen gaven we deze kennis uitsluitend in een-op-een sessies, nu hebben we voor het eerst alle kennis en ervaring in een masterclass gestopt en besloten deze gratis beschikbaar te stellen. 

 

GRATIS - waarde van € 199,- ex VAT

In deze masterclass wordt geen fiscaal, juridisch of financieel advies gegeven. Het is een informerende masterclass en niet specifiek op jouw situatie gericht. We kunnen je daar wel verder bij helpen mocht daar behoefte aan zijn na het volgen van de masterclass.

Lees meer
IMG_2955.jpg
WAT KAN JE VERWACHTEN

90 minuten vol met waardevolle tips, inzichten en voorbeelden zodat jij deze periode mentaal zo goed als mogelijk doorstaat & ebook waar alles nog een keer voor je wordt samengevat.

 

12 maanden toegang tot de online masterclass (elke keer zal je weer andere inzichten krijgen - wetenschappelijk is bewezen dat we van een gevolgde cursus 3 dingen onthouden en toepassen).

30% korting op een een-op-een inspiratie sessie van 1,5 uur of op 1 online course naar keuze - we raden #modernlifestyle aan.

IMG_2955.jpg
/GERBEN

In 2017 is een van de bedrijven van Gerben - Tinker Travel B.V. - na een investeringsronde failliet gegaan. Als bestuurder en co-founder heeft hij de nodige persoonlijke ervaring wat een faillissement met je doet als ondernemer en wat er allemaal op je afkomt: media, doodsbedreigingen, conflicten met crediteuren, investeerders & personeelsleden, rechtszaken etc.

Gerben ervaarde deze periode als een van de heftigste periodes in zijn leven, zwaarder dan de  periode van zijn teelbalkanker, en heeft zelf een depressie ervaren (lees ons blog post hier).

Inmiddels heeft de curator na 3 jaar laten weten het faillissement op te heffen - geen sprake van bestuurdersaansprakelijkheid of andere onregelmatigheden.

Gerben heeft grote successen en diepe dalen gekend als ondernemer. Zijn ondernemersvindingrijkheid en creativiteit hebben een enorme bijdrage geleverd in het overleven van deze periode.

website survive & thrive with a bankrupt
DE INHOUD

De volgende onderwerpen behandelen we:

  • het proces van begin tot eind, inclusief de sociale en mentale gevolgen;

  • hoe wordt je omgeving geraakt en hoe ga je daarmee om;

  • hoe bouw je een gezonde relatie met de curator;

  • jouw mentale uitdagingen, inclusief tips & tricks;

  • hoe waarborg je goede beslissingen zakelijk en privé ondanks enorme druk, stress en gevoel van falen en schaamte; en

  • de stappen die je kunt zetten om te werken aan jouw toekomst na het faillissement - want die is er!

/RIANNE

Rianne heeft vanuit verschillende facetten faillissementen meegemaakt, als voormalig advocaat van de curator, de failliet en crediteuren en na 2017 eveneens als de partner van.

 

Ze heeft van dichtbij gezien wat een faillissement met een ondernemer maar ook het gezin doet en hoe je als partner de beste ondersteuning kan geven en hoe zwaar het eveneens voor de partner en familie is.

Rianne is van jongs af aan gepassioneerd over mindset en persoonlijke ontwikkeling en heeft daar door de jaren heen veel kennis en ervaring in opgedaan. Dit heeft haar en Gerben enorm geholpen in het overleven van deze moeilijke periode in het leven van hen beiden.

 

De bijzondere achtergrond van Rianne - juridisch en mindset - hebben een grote rol gehad in het overleven van deze periode. 

IMG_3077.jpg
DIT WEET JE NA DE MASTERCLASS
DE IMPACT

Wat de impact van het faillissement mentaal op jou, je gezin, vrienden, familie en je zakelijk netwerk zal zijn en de tools hoe je daar mee om kunt gaan.

HET PROCES

Hoe het faillissement verloopt van de voorfase, de aanvraag tot en met het moment van afwikkelen. Dit biedt zekerheid en vertrouwen in een onwijs onzekere periode.

DE TOEKOMST

Hoe je ondanks de heftigheid toch ook al bezig kunt zijn met de periode na het faillissement, waardoor je jezelf perspectief geeft en een toekomst biedt.

"Ongelooflijk veel waardevolle kennis en inzichten in 1,5 uur. De mentale voorbereiding die ik nodig had en het verschil maakte."

IMG_2940.jpg
RESERVE YOUR SPOT NOW

Deze exclusieve aanbieding om de masterclass gratis beschikbaar te stellen, houden we heel 2021 in stand. Het jaar dat we helaas verwachten dat veel mensen ontzettend veel baat bij deze masterclass gaan hebben.

HOE HET WERKT

Je krijgt 12 maanden onbeperkt toegang tot de masterclass en het e-book. Je zult zien dat elke keer nadat je de masterclass hebt gekeken, je nieuwe  inzichten krijgt en de masterclass je weer verder op weg helpt.

Ook krijg je een kortingscode voor een inspiratie sessie of een online cursus. Deze kortingscode is 1 maand geldig nadat je toegang hebt gekregen tot de masterclass. We sturen je een herinnering.

En zoals op al onze online cursussen en masterclasses geven we een 100% tevredenheidsgarantie.

 

Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug. Ja gewoon en No questions asked. Wij geloven in de waarde van onze producten en vragen je alleen om deze garantie binnen 30 dagen in te roepen.

GRATIS - waarde € 199,- ex VAT

website survive & thrive with a bankrupt
Ja, ik wil me goed  voorbereiden op een faillissement

De 90-minuten masterclass over een faillissement, die je mentaal voorbereidt en niet alleen de handvatten geeft  om deze moeilijke periode door te komen, maar ook een toekomst perspectief biedt. Wij leren je hoe het proces verloopt, wat je kan verwachten en helpen je met de juiste mindset vinden.

 

En je krijgt een e-book met alle aantekeningen bij deze masterclass.

 

Join now
 

MINDSET PRODUCTS

FROM OUR SHOP